Terveydenhuollon ammattilaisille

Scaffdex Oy:n sivuilta löytyy kattavasti tietoa terveydenhuollon ammattilaisille RegJoint™ -piennivelimplantista sekä Aked:in laadukkaista käsikirurgian instrumenteistä.


AKED käsikirurgian instrumentit terveydenhuollon ammattilaisille

Scaffdex Oy:n tuotevalikoimaan kuuluvat laadukkaat ja kestävät päiväkirurgisiin toimenpiteisiin soveltuvat tuotteet Aked -tuotevalmistajalta. Leikkauksessa käytettävien instrumenttien täytyy vastata niille asetettuja kriteerejä korkeatasoisessa leikkaussaliympäristössä. Laadukkaat instrumentit palvelevat odotusten mukaisesti, kun tuotteet huolletaan asianmukaisesti ja tuotteet vaihdetaan tarvittaessa uusiin.


RegJoint™ -piennivelimplantti

RegJoint™ on biohajoava kirurginen implantti käsien ja jalkojen piennivelten nivelrikon hoitoon

RegJoint™ -piennivelimplantti on kudosteknologinen ratkaisu, joka hyödyntää kehon omia vaurionkorjausmekanismeja. RegJoint™ ohjaa nivelrakoon kehittyvän arpikudoksen muodostumista saaden aikaan vahvan ja joustavan sidekudosnivelen. Kun RegJointia ei enää tarvita, sen sulaminen alkaa. Hajoamistuotteina syntyy vettä ja hiilidioksidia ja koko implantti häviää elimistöstä 2-3 vuoden aikana.


Toiminta ja käyttöohjeet

Sairas nivelrako puhdistetaan ja RegJoint™ kiinnitetään luiden päiden väliin, nivelrakoon. Paranemisen käynnistyessä sidekudossolut kiinnittyvät RegJointin kuituihin. Implantin huokoinen rakenne parantaa ravinteiden vapaata kulkeutumista näille soluille ja mahdollistaa myös solujen aineenvaihduntatuotteiden poistumisen implantista, edistäen näin solujen hyvinvointia. Solut alkavat tuottaa ympärilleen joustavaa sidekudosta, joka kolmessa kuukaudessa kypsyy vahvaksi kollageenipitoiseksi rakenteeksi. Tämä uusi, elävä kudos toimii nivelenä ja kestää normaalia käyttöä rajoituksetta.

RegJoint™ piennivelimplantin käyttöohjeet löydät alla olevasta linkistä.


Leikkaustekniikkavideot

Nämä leikkaustekniikkavideot ovat ohjeellisia RegJoint™ -implantin asentamiseksi. Scaffdex Oy valmistaa RegJoint™ -implanttia, mutta ei harjoita kirurgiaa eikä suosittele näitä tai muita leikkaustekniikoita käytettäväksi tietylle potilaalle. Potilasta hoitava lääkäri on vastuussa juuri hänelle sopivan hoitomuodon ja asennustekniikan valinnasta. Katso ohjeellisia leikkausvideoita alla.

Minimally invasive hemitrapeziectomy with RegJoint implant


MCP III arthroplasty with RegJoint implant


Total trapezectomie with RegJoint implant


The first metatarsal (MTP 1) joint with RegJoint implant.


Operation of lesser toes MTP II MPT III


Tieteelliset julkaisut

Selaa uusimpia RegJoint™-julkaisuja.


Ota yhteyttä

Lähetä alla olevalla lomakkeella palautetta Aked:in kirurgisista instrumenteista tai RegJoint™ -piennivelimplantista, jätä yhteydenottopyyntö tai kirjoita tiedustelu sinua kiinnostavista tuotteista.