RegJoint™ on biohajoava kirurginen implantti käsien ja jalkojen piennivelten nivelrikon hoitoon

RegJoint™ on kudosteknologinen ratkaisu, joka hyödyntää kehon omia vaurion­korjaus­mekanismeja

RegJoint™ ohjaa nivelrakoon kehittyvän arpikudoksen muodostumista saaden aikaan vahvan ja joustavan sidekudosnivelen. Kun RegJointia ei enää tarvita, sen sulaminen alkaa. Hajoamistuotteina syntyy vettä ja hiilidioksidia ja koko implantti häviää elimistöstä 2-3 vuoden aikana.

RegJoint™ tarjoaa erinomaisen kivunlievityksen ja ylläpitää nivelen normaaleja liikeratoja ja siten käden ja jalan toiminnallisuutta. Yli 10 vuoden seurannassa olleet potilaat ovat kliinisten tutkimusten mukaan joko tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä RegJoint™ -niveleensä.

RegJoint™ tarjoaa erinomaisen kivunlievityksen ja ylläpitää nivelen normaaleja liikeratoja ja siten käden ja jalan toiminnallisuutta.

Yli 10 vuoden seurannassa olleet potilaat ovat kliinisten tutkimusten mukaan joko tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä RegJoint™ -niveleensä.

Onko RegJoint™ sinua varten?

RegJoint™ on vaihtoehto nivelrikon vaivaamiin kivuliaisiin pieniin niveliin käsissä ja jaloissa. Nivelrikon aiheuttajina voi olla reuma, trauma, psoriasis tai muu nivelsairaus.

Valitettavasti RegJoint™ ei sovellu suuriin niveliin, kuten polviin, lonkkaan, nilkkaan tai selkärankaan. Se ei sovi myöskään polylaktidipolymeerille allergisille.

Kuntoutusvideot

RegJoint™ -piennivelleikkauksen jälkeen operoitua kohtaa voidaan lähteä kuntouttamaan. Olemme koostaneet muutaman kuntoutusvideon, joissa esittelemme muutamia harjoituksia. Ohjeet ovat vain esimerkkejä eivätkä sovellu käytettäväksi kaikille. Alla olevat ohjevideot on tekstitetty englanniksi.
Seuraa aina henkilökohtaisen kuntouttajasi tai fysioterapeuttisi ohjeita!

Kuntoutusvideo jaloille

Video peukalon pohjan kuntoutukseen


Keskustele hoitavan lääkärisi kanssa RegJointista

Ota hoitavan lääkärisi kanssa esille RegJoint™ -leikkaus, kun kipu ja jäykkyys rajoittavat arjen askareista selviämistä sekä ennen kuin suunnittelette nivelen jäykistämistä tai proteesileikkausta.

RegJoint™ -piennivelimplantti on käytössä useimmissa yliopistosairaaloissa sekä keskus- ja aluesairaaloiden päiväkirurgisissa yksiköissä.


Ota yhteyttä

Sinulla on mahdollisuus lähettää RegJoint™ -tuotteen valmistajalle Scaffdexille palautetta RegJoint™ -piennivelimplantista.